facebook beğen
Kulinariya

Yeniliklərimizdən xəbərdar olmaq üçün e-mailinizi daxil edin

Vermiselli göbələkli şorba

Resept:
Su......1,2 l
Təzə göbələk...300qr
Mal əti...100qr
Baş soğan....1 ədəd
Kök....1ədəd
Sarımsaq....1 diş
Vermişel...20qr
Pomidor...2 ədəd
Zeytun yağı...1x.q
Limon suyu.....1 x.q
Parmezan pendiri...2 x.q
Hazırlanması:
Ət xırda dördkünc doğranıb suda bişirilir.Üzərinə bütöv baş soğan əlavə edilir (soğan sonra çıxarılır). Şorbaya halqavarı doğranmış göbələk, xırda dördkünc doğranmış pomidor,kök, sarımsaq əlavə olunur.Tərəvəzlər bişənə yaxın şorbaya vərmişel əlavə olunur, zeytun yağı və limon suyu tökülür.Hazır şorbaya rəndələnmiş parmezan pendiri səpilir.

Bu məhsul 0 dəfə oylanmış
Şərhlər
Şərh edilməmiş ilk şərhi siz edin .