facebook beğen
Kulinariya

Yeniliklərimizdən xəbərdar olmaq üçün e-mailinizi daxil edin

Pəhriz şorbası

Tərkibi:
300 q kələm
70 q yerkökü
50 q soğan
20 q bolqar bibəri
30 q pomidor
20 q kərəviz budağı
20 q təmizlənməmiş düyü
 50 qr Yaşıl noxud
3 q duz-istiot

Hazırlanması:
Tərəvəzləri xırda doğrayın.

Hamısını qazana yığıb üstünə 1 l soyuq su tökün.

Şorba qaynara düşəndən sonra daha 15 dəqiqə vam odda, qapağı açıq olmaqla qaynadın.
Sonra ocağı söndürün, qazanın qapağını örtüb 1 saat saxlayın (dəmlənsin).

Bu müddətdə təmizlənməmiş düyünü qaynadın, hazır olandan sonra dəmlənmiş şorbaya əlavə edin.
 

Bu məhsul 0 dəfə oylanmış
Şərhlər
Şərh edilməmiş ilk şərhi siz edin .